Főoldal Fóliavágók Felhasználási lehetőségek Kapcsolat

WWW.FÓLIAVÁGÓ.HU

PLOTTER SERVICE Ajánlott weboldalak

Kompakt vágógépek mindenkinek

    A STIKA vágógépekkel színes anyagokból tud betűket és grafikai terveket kivágni. Így például készíthet matricákat, jelzéseket és vasalható díszítőelemeket. A STIKA ideális választás kisebb vállalatok, iskolák számára, valamint hobbicélokra (pl. modellező klubok). Kitűnő ár/érték aránynak köszönhetően a filmek testre szabott vágása soha nem volt ennyire jó áron elérhető.

Könnyű használat

    A vágógépek nagyon felhasználóbarát módon kerültek kialakításra. A CutStudio szoftver használatával egyszerűen létre tudja hozni grafikai terveit, majd elküldheti a fájlt a vágógépre. A vágógép ezek után elvégzi a pontos vágást. Önnek már csak el kell távolítania a fölösleges anyagot – és készen is van!

Nyomatok vágása

    A STIKA-val vághatja az A4-es nyomtatójával nyomtatott filmeket is. Ez vágójelek nyomtatásával hajthatja végre. A vágógép beolvassa őket és a kellő helyeken elvégzi a körbevágást. Ezzel az eszközzel a STIKA segítségével azonnal használható színes matricákat készíthet.

Intuitív kezelőpanel

    A STIKA kezelőpanelje egyszerű. Például arra is használhatja, hogy a vágókést a kezdő pozícióba mozgassa, mert így mindig precíz lesz a vágás.

Három modell

    A STIKA sorozat három modellje kapható. Az SV-8 legfeljebb 21,5 cm széles anyagok vágására használható, az SV-12 esetében ez már 30,5 cm, és az SV-15 pedig 38,1 cm-t tud. Minden STIKA készülék sokféle anyagot tud vágni, így fóliát, rávasalható anyagot, szövetet és egyebeket.

Lásson rögtön munkához a CutStudio szoftverrel

    A Roland valamennyi vágógépét a CutStudio szoftverrel szállítjuk. Ez lehetővé teszi a képek gyors és egyszerű nagyítását, kicsinyítését, áthelyezését, forgatását és tükrözését. Egyszerű szöveges és képi tartalmakat is tervezhet, valamint fotókat is importálhat. A szoftver lehetővé teszi akár 64 grafikai terv csempe alakzatba történő összerendezését, így nagyméretű grafikák vágása is lehetséges. Ez a szoftver olyan felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkeznek, mely lehetővé teszi, hogy grafikai előképzettség és szaktudás nélkül is professzionális eredményt érhessen el.