Főoldal Fóliavágók Felhasználási lehetőségek Kapcsolat

WWW.FÓLIAVÁGÓ.HU

PLOTTER SERVICE Ajánlott weboldalak

    Professzionális vágógépek

    A CAMM-1 PRO sorozat tagjai különösen megbízható, sokoldalú és felhasználóbarát modellek. A vágógéppel a matricák, járműgrafikák, ablakfóliák, jelzések és sablonok vágása hajszálpontosan végrehajtható.

    Nyomatok vágása

    A vágógépek olyan optikai érzékelő rendszerrel rendelkeznek, melyek képesek észlelni a kinyomtatott vágójeleket. Így a nyomtatóján elkészített professzionális nyomatokat a vágógéppel precízen körbevághatja. Ez egy kényelmes nyomtatási és vágási megoldás azoknak, akik már rendelkeznek nyomtatóval. További előnyök, amit a nyomtatást és vágást egy folyamatban végző eszközök nyújthatnak.

    Aknázza ki az egyetlen eszközzel történő nyomtatás és vágás nyújtotta előnyöket

    Alapanyagok széles választéka

    Ezek a gépek képesek az összes szokásos anyag vágására, ideértve a fóliát, poliésztert, poliuretánt és homokfújt fóliát. Az erős motornak és nagy késnyomásnak köszönhetően könnyen kezeli a robusztusabb anyagokat is, így a szövetalapú és műanyag filmeket, flokk fóliákat, tükröződő felületű és fluoreszcens fóliákat.

    Könnyű anyagbefűzés

    A tekercsanyagot elölről és hátulról is befűzheti a készülékbe. A gép az anyag pozicionálását automatikusan végzi. Az alapfelszereltség részét képező médiatartón kívül további három opcionális tekercstartót is rögzíthet az egységhez. Így két tekercset rögzíthet elöl, egyet pedig hátul.

    Kifejezetten könnyű használat

    A gyakran használt alkalmazások, pl. a késnyomás, vágási sebesség és a kezdő pozíció funkciógombjai külön is elérhetők a készülék kezelőpaneljén. A készüléken nyolc előre beállított modul is elérhető. Ezekkel könnyebben kiválaszthat egyes beállításokat.

    Négy modell

    A CAMM-1 PRO sorozaton belül négy modell érhető el, mind más szélességgel. A GX-300 esetében a legkisebb az anyagszélesség, legfeljebb 91,5 cm. A GX-400 legfeljebb 117,8 cm szélességű anyagot tud kezelni, a GX-500 pedig legfeljebb 137,2 cm szélességűt. A GX-640 a legnagyobb vágógépünk. Az a gép akár 184,2 cm széles anyagot is el tud vágni. Válassza ki az igényeinek legjobban megfelelő modellt.